Çalık Enerji
Haberler
AST1 projesi kapsamında bulunan, 2 Feederli H Tipi Aylow Şalt Merkezi’nde devreye alınan 2 adet 40 MVA güç trafosu ile Bedew Bölgesi etrafında yer alan büyük ölçekli ticari alanlar, yerleşim birimleri, yollar ve hipodrumun enerji ihtiyacı karşılanacaktır.
AST1 projesi kapsamında bulunan, 10 Feederli N Tipi Yurt Şalt Merkezi’nde devreye alınan 2 adet 40 MVA güç trafosu ile şalt merkezi etrafında yer alan büyük ölçekli fabrikalar ve ticari alanların enerji ihtiyacı karşılanacaktır.
AST1 projesi kapsamında bulunan 12 Feederli N Tipi Aeroport Şalt Merkezi’nde AST projesinde kapsamında yer alan EN BÜYÜK 110 kV Şalt Merkezi’dir. Devreye alınan 2 adet 40 MVA güç trafosu ile şalt merkezi etrafında yer alan havalimanı, trafik bölge müdürlüğü ve otomobil yarış pistinin enerji ihtiyacı karşılanacaktır.